maak kennis met …

Koempel Zorggroep - Thijs Jacobs

Thijs

Ik ben Thijs en ben in 2008 begonnen als begeleider in de gehandicaptenzorg. Waarna ik de opleiding SPW en Pedagogiek heb afgerond. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest binnen de (gesloten) jeugdzorg en gehandicaptenzorg (complexe doelgroepen). In 2018 ben ik in aanraking gekomen met coachen en heb hierin verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Het mooiste van het coach-vak is wanneer deelnemers hun talenten erkennen en deze in de wereld durven te zetten.

Desiree

Ik ben Desiree Schols de afgelopen jaren heb ik met veel plezier als zelfstandig cognitief psycholoog gewerkt. Door middel van het in kaart brengen en doorbreken van gedragspatronen heb ik veel mensen op verschillende gebieden mogen helpen.
Mensen helpen bij het verbeteren van hun welzijn door middel van het aanreiken van steun, begrip en een luisterend oor vind ik het mooiste wat je voor iemand kunt doen. Ik vind het dan ook heel fijn dat ik dit nu samen met het geweldige team van Koempel zorggroep op een nog laagdrempeligere manier voor mensen kan doen want samen is altijd beter dan alleen.

Koempel Zorggroep - Desiree Schols
Maak kennis met Kirsten

Kirsten

Ik ben Kirsten List en ik heb de opleiding maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen behaald. Ik ben in 2019 gaan werken in de gehandicaptenzorg. In 2020 ben ik persoonlijk begeleider geworden. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Op mijn werk heb ik de cursus LVB (+) gedaan, hier heb ik veel inzichten t.a.v. deze doelgroep. 

Het waardevolle van dit vak is samen werken aan en behalen van doelen. Samen ervoor zorgen dat de cliënt het beste in zichzelf naar boven haalt. 

 En nu ga ik deze mooie uitdaging bij Koempel Zorggroep aan.

Linda

Ik ben Linda Koenders, van jongs af aan weet ik al dat ik mensen wil helpen. Vanaf 2015 ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg en in 2016 ben ik afgestudeerd aan Social Work. Ik vind het belangrijk dat de cliënt gehoord wordt en zich ook gehoord voelt. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Maak kennis met Linda
Koempel Zorggroep - David

David

Ik ben David Besjes en sinds een 2014 heb ik mijn plekje gevonden in de zorg. Na het behalen van mijn maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen diploma heb ik een kijkje mogen nemen in de geestelijke gezondheidzorg. Om mijn kennis te vergroten ben ik doorgestroomd naar Social work. Als eindstage loop ik mee bij de Koempel. Uniciteit en de ander zien zoals hij/zij is staat voor mij centraal. Desondanks dat de zorg onder bureaucratische druk staat, is het mijn doel om de focus op de cliënt niet uit het oog te verliezen. 

Welkom bij Koempel Zorggroep

Bloemenmarkt 36a 6163 CG Geleen
telefoon Thijs 06 3430 5065
mail info@koempelzorggroep.nl
KvK 81990197
Onze zorg wordt vergoed vanuit  de Wmo, de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige zorg.
Privacyverklaring Klachtenreglement Wkkgz KPZ
Geschillenreglement Klachtenreglement WMO KPZ

Neem contact op