maak kennis met …

Timothy

Ik ben Timothy en werk al sinds 2014 met passie als gespecialiseerd thuisbegeleider in de GGZ. Ik werk voornamelijk met mensen met autisme. Ik ga altijd samen met iemand op zoek naar zijn of haar talenten en krachten, zodat ze deze ten volle kunnen benutten om zo zelfstandig mogelijk in  het leven kunnen staan.

Koempel Zorggroep - Thijs Jacobs

Thijs

Ik ben Thijs en ben in 2008 begonnen als begeleider in de gehandicaptenzorg. Waarna ik de opleiding SPW en Pedagogiek heb afgerond. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest binnen de (gesloten) jeugdzorg en gehandicaptenzorg (complexe doelgroepen). In 2018 ben ik in aanraking gekomen met coachen en heb hierin verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Het mooiste van het coach-vak is wanneer deelnemers hun talenten erkennen en deze in de wereld durven te zetten.

Kirsten

Ik ben Kirsten List en ik heb de opleiding maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen behaald. Ik ben in 2019 gaan werken in de gehandicaptenzorg. In 2020 ben ik persoonlijk begeleider geworden. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Op mijn werk heb ik de cursus LVB (+) gedaan, hier heb ik veel inzichten t.a.v. deze doelgroep. 

Het waardevolle van dit vak is samen werken aan en behalen van doelen. Samen ervoor zorgen dat de cliënt het beste in zichzelf naar boven haalt. 

 En nu ga ik deze mooie uitdaging bij Koempel Zorggroep aan.

Linda

Ik ben Linda Koenders, van jongs af aan weet ik al dat ik mensen wil helpen. Vanaf 2015 ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg en in 2016 ben ik afgestudeerd aan Social Work. Ik vind het belangrijk dat de cliënt gehoord wordt en zich ook gehoord voelt. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Welkom bij Koempel Zorggroep

Bloemenmarkt 36a 6163 CG Geleen
telefoon Thijs 06 3430 5065
telefoon Timothy 06 4616 9949
mail info@koempelzorggroep.nl
KvK 81990197
Onze zorg wordt vergoed vanuit  de Wmo, de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige zorg.
Privacyverklaring Klachtenreglement Wkkgz KPZ
Geschillenreglement Klachtenreglement WMO KPZ

Neem contact op