Gezondheidsroute

De gezondheidsroute

Om te beginnen natuurlijk: De beste wensen!
Veel geluk, succes en gezondheid voor 2023.

Waarschijnlijk hebben we deze woorden reeds gesproken en geschreven naar de mensen om ons heen. Waarschijnlijk hebben we ook goede voornemens om zelf gelukkiger, succesvoller en/of gezonder te worden dit jaar. Een nieuw begin waarbij je je soms afvraagt: Waar te beginnen? Wij, Koempel Zorggroep en Fysiotherapie Lindenheuvel, willen je daar graag bij helpen.

Vandaar dat we voor het eerste kwartaal dit jaar ‘de gezondheidsroute’ uitgestippeld hebben dwars door onze wijk Lindenheuvel. Dit eerste kwartaal is de route vijf kilometer en kan bijvoorbeeld worden afgelegd te voet of met de fiets maar zeker ook met een scootmobiel, rollator, kinderwagen etc!
Enkele keren dit kwartaal doen we nog leuke fysieke toevoegingen aan de route. Zo zullen we op de facebook pagina’s oefeningen plaatsen die je kunt uitvoeren op de route, in de wijk. We gaan ook met groepen de route wandelen. Eens in het kwartaal wordt gelopen met ondernemers uit de wijk hetgeen we de ‘netwalk wandeling’ noemen. Voor deze wandeling kun je je aanmelden via het e-mailadres gezondheidsroute@koempelzorggroep.nl met de vermelding: Netwalk wandeling. Verder gezamenlijke wandelingen worden met data, tijdstip en locatie via onze social media kanalen bekend gemaakt.

Op het einde van dit jaar is het de bedoeling dat er vier routes door de wijk bestaan, verschillend van afstand, die te begaan zijn op een sportieve manier voor ieder niveau. Je kunt op 31 December dan ook een presentje ophalen voor de inspanning bij Koempel Zorggroep, Bloemenmarkt 36A.

Onze beide organisaties staan zoals een ieder weet voor gezondheid, zowel mentaal als fysiek, vandaar dit initiatief. De eerste route maken wij aanstaande maandag 9 Januari bekend!

Het team van Koempel Zorggroep en Fysiotherapie Lindenheuvel

Welkom bij Koempel Zorggroep

Bloemenmarkt 36a 6163 CG Geleen
telefoon Thijs 06 3430 5065
mail info@koempelzorggroep.nl
KvK 81990197
Onze zorg wordt vergoed vanuit  de Wmo, de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige zorg.
Privacyverklaring Klachtenreglement Wkkgz KPZ
Geschillenreglement Klachtenreglement WMO KPZ

Neem contact op