groepsbegeleiding – ontwikkeling

Krachthonk – Kickstart naar vitaliteit

12 weken lang ga jij met anderen aan de slag met lichamelijke en mentale vitaliteit.
Hierin word je begeleid door een fysio en een mental-coach.
Je gaat aan de slag met vragen als: “waarvoor sta ik op in de ochtend?”, “Wat geeft mij energie?”, “Wat kost mij energie?”, “Waar wil ik méér van in mijn leven?” en “Hoe kan ik mijn patronen doorbreken?”.

Net als jij weten wij hoe lastig het is vastgeroeste patronen te veranderen. Voornemens om te sporten of hard te lopen stranden al voordat je je sportschoenen hebt aangetrokken, weet jij waarom? Wij wel en willen deze kennis graag met jou delen. In hele kleine stappen helpen wij jou bewust te worden van je patronen en geven we jou de tools deze te veranderen!

Doelgroep:

  • Deelnemers die meer regie willen ervaren
  • Deelnemers die zich fitter en vitaler willen voelen.
  • Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Deelnemers met depressieve of neerslachtige gevoelens.
Koepel Zorggroep - Krachthonk naar vitaliteit

Herstelgericht Werk

Bij herstelgericht werk richten we ons op herstel na een periode van ontwrichting. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kansen, zodat jij de regie op je leven weer terug kunt pakken.

Koempel Zorggroep biedt in samenwerking met LIV (leven in verandering) en Zuyderland GGZ Runningtherapie als herstel ondersteunende therapie. Meer informatie of het aanmeldformulier vindt je Hier(link naar onze pagina).

Voor andere cursussen waaronder, “Herstellen doe je zelf”, “WMEE” (Werken Met Eigen Ervaring) en “WRAP”(Welnes Recovery Plan) verwijzen we je door naar onze partner www.leveninverandering.nl

Leer- en ontwikkelplek
Lekker doen (in het groen)

Op deze mooie plek midden in het groen van Geulle ga jij werken aan jouw arbeidsvaardigheden. Samen met een mooi en gemotiveerd team zorg jij ervoor dat het terrein en de paarden altijd de beste verzorging krijgen. Samen met jouw werkcoach ga je aan de slag met je persoonlijke doelen en maken jullie samen die volgende stap! 

Leer- en ontwikkelplek Lekker doen(in het groen)

Sporten met mogelijkheden

In Heerlen/Landgraaf bieden wij iedere woensdagmiddag van 13:00 – 14:00 fitness voor (jong)volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want iedereen kan sporten! 

Koempelzorg - Iedereen kan sporten

Welkom bij Koempel Zorggroep

Bloemenmarkt 36a 6163 CG Geleen
telefoon Thijs 06 3430 5065
mail info@koempelzorggroep.nl
KvK 81990197
Onze zorg wordt vergoed vanuit  de Wmo, de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige zorg.
Privacyverklaring Klachtenreglement Wkkgz KPZ
Geschillenreglement Klachtenreglement WMO KPZ

Neem contact op